Affaldshåndtering

Vi kan hjælpe dig med alt indenfor affaldshåndtering i Næstved og omegn. Vi kan levere skræddersyede løsninger til både private og virksomheder. Vi er gode til det og vi har et bredt udvalg af affaldscontainere, som passer til dine behov så du også kan affaldssortere korrekt.

Affaldscontainer Fraktioner

Lej en affaldscontainer​

Det kan være svært at finde den rigtige affaldscontainer, især når det kommer til størrelse og formål. Vi skal nok hjælpe dig med at vælge den ideelle container til dit behov, så du får styr på din affaldssortering.

Vores miljøkonsulent kan rådgive dig om, hvilken container der passer bedst til dine behov. Du er også velkommen til at udfylde formularen her, så kan vi finde en løsning der kan passe til dig.

Få et tilbud på en affaldsløsning eller container

Udfyld kontaktformularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud. 

Containerløsning der imødekommer dine behov.

Vi er klar over, at affaldshåndtering ikke er nemt. Derfor har vi et stort sortiment af affaldscontainere til leje, der passer til dine specifikke behov. Vi har alt fra mini containere til store maxi containere og VIP-containere til specielle behov.

Uanset om du har brug for at bortskaffe kontoraffald, byggeaffald, haveaffald eller industriaffald, har vi den rigtige affaldsbeholder til dig. Se mere her.

affaldshåndtering

Affaldssortering er vigtig for virksomheder.

Når du sorterer dit affald korrekt hjælper du med at reducere miljøpåvirkningen og fremme genbrug. Vi rådgiver i retningslinjerne for affaldssortering og sørger for, at det indsamlede affald bliver behandlet ansvarligt og i overensstemmelse med gældende regler og love.
Læs affaldsbekendtgørelsen her

Affald er en del af din virksomheds drift, og man har som virksomhed pligt til at sortere. Det inkluderer alt fra papir og kontoraffald til byggeaffald.

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger til erhvervsaffald, herunder regulær affaldsindsamling, tømning af containere, opsætning af containerpladser og oplysninger til DGNB regnskabet. 

 

Affaldshåndtering for alle slags virksomheder

Hvis du er virksomhed her i Næstved-området tilbyder vi skræddersyede affaldshåndteringsløsninger, der opfylder branchens krav og lovgivningsmæssige standarder. Vores affaldscontainere er velegnede til byggepladser, produktionsfaciliteter, detailhandel og meget mere. Vi har en fleksibel afhentningsordning, så du selv kan bestemme alt fra ugentlige afhentninger, til bestilling når det passer ind i dine planer.