VI KAN HJÆLPE DIG MED ENTREPRENØRKØRSEL

Få dine materialer leveret eller bortskaffet

Vi leverer eller bortskaffer dine materialer med rettidig omhu

Når du skal have leveret eller bortskaffet jord, sten, grus eller andre materialer, kan vi hjælpe dig. Med punktlighed og professionalisme sørger vi for, at du får dine materialer leveret eller hentet på rette tid og sted. 

Fordi vi har mange års erfaring med entreprenørkørsel og vogne i alle størrelser, kan vi løse både små og store opgaver. Du kan også regne med os, selvom vi skal ud på små, snoede veje, eller hvis dine materialer skal leveres eller hentes et sted med begrænsede adgangsforhold. 

entreprenørkørsel - frede andersen og søn

Konkurrencedygtige priser på entreprenørkørsel

Med en velvoksen maskinpark af både kærrebiler, tipsættevogne og solobiler løser vi både alle slags opgaver, hvor materialer skal transporteres fra A til B. Vi har også den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med papirarbejdet, når du har affald, der skal bortskaffes. Og du får altid en skarp pris på alle former for entreprenørkørsel. 

Levering, læsning og bortskaffelse

Myndighedsbehandling

Entreprenørkørsel

Jesper Normind

Kørselsleder – Entreprenørkørsel

55 70 72 59 / jesper@vognmandfas.dk

Du kan regne med os

Når du bestiller transport hos os, kan du roligt regne med, at du får dine materialer hentet og leveret som aftalt. Leveringssikkerhed er nemlig et nøgleord for os. For du skal naturligvis kunne regne med, hvornår dine materialer kommer eller bliver hentet. Det giver tryghed for begge parter. Måske er det derfor, at mange af vores kunder kommer igen år efter år.

Så kontakt gerne Jesper, så kan han hjælpe dig bedst muligt med din opgave.