HURTIG OG SIKKER
LEVERING AF MATERIALER

Levering af grus, sten, jord og meget mere
til private og erhverv

Få leveret materialer lige til døren

Har du brug for levering af materialer? Så er vi klar til at hjælpe dig. Med et stort udvalg af materialer og en række små og store lastvogne, kan vi levere de materialer, du har brug for. 

Uanset om du skal have et læs grus til din nye indkørsel eller tippet jord af over hækken, så kan vi klare opgaven for dig. Med en stor vognpark og mange års erfaring inden for transport af materialer, sørger vi for, at du får dine materialer leveret til rette tid og på rette sted.

Stort udvalg af materialer

Når du får levering af materialer, har vi et stort udvalg at vælge imellem. Der er blandt andet mange forskellige typer sand, grus og sten, så du kan få præcis det materiale, som du har brug for til dit projekt. 

Materialerne bruges typisk til at lave nye indkørsler eller renovere gårdspladser med. Andre gange er det haveprojekter, stier eller en ny plæne. Og det kan også være større anlægsprojekter som fundamenter, jordvolde og taghaver, hvor der skal leveres råstoffer. 

Men uanset hvilket projekt du er i gang med, hjælper vi dig med at få de rigtige materialer frem.

Levering af materialer

Med en velvoksen maskinpark af både kærrebiler, tipsættevogne og solobiler løser vi både alle slags opgaver, hvor materialer skal transporteres fra A til B. Vi har også den nødvendige ekspertise til at hjælpe dig med papirarbejdet, når du har materialer, der skal bortskaffes. Og du får altid en skarp pris på alle former for entreprenørtransport. 

Hurtig levering af materialer i løs vægt eller big bags

Nogle gange har man brug for at få leveret materialer i løs vægt. For eksempel hvis du skal etablere en ny plæne. Men andre gange er det rart at få det i big bags. Hos os kan du næsten altid selv vælge, om du vil have dine materialer læsset af i løs vægt, eller om du hellere vil have en big bag sat af.

Uanset om du vælger det ene eller det andet, så sørger vores dygtige chauffører for, at det bliver leveret præcist og hurtigt, så du kan komme videre med dit projekt.

levering af materialer

Det kan godt betale sig

Hvis du er bekymret for prisen, så prøv at få et tilbud fra os. De fleste gange bliver vores kunder overraskede over vores priser. Og tit kan vi også levere materialet til konkurrencedygtige priser. 

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en pris på, hvad det vil koste at få materialer leveret.

Entreprenørkørsel

Jesper Normind

Kørselsleder – Entreprenørkørsel

55 70 72 59 / jesper@vognmandfas.dk

Brug for et godt råd om levering af materialer?

Hvis du er i tvivl om, hvilken slags materiale du skal bruge, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vores medarbejdere har mange års erfaring med at rådgive omkring materialer. De ved derfor, hvilke materialer der er bedst til forskellige projekter. Og den viden har du fri adgang til, når du får dine materialer leveret af os.