JORDHÅNDTERING

Bortkørsel af overskudsjord

Få din overskudsjord anmeldt og bortskaffet til det rigtige modtageanlæg

Når du har mere end 1 kubikmeter jord, der skal bortskaffes, er der særlige regler, som træder i kraft. Der skal blandt andet tages jordprøver, laves køresedler og foretages en anmeldelse til kommunen. Det kan vi gøre for dig.

Vores afdeling for jordkørsel ved præcis, hvad du skal gøre, når du har overskudsjord. Vi sørger for, at du får anmeldt bortskaffelsen til kommunen, lavet de rigtige jordprøver og får jorden kørt til den korrekte modtagestation. På den måde er du sikker på, at papirarbejdet er i orden, og at jorden kommer til den rigtige destination.

jordhåndtering

Du behøver ikke kende alle paragrafferne, for det gør vi

Korrekt jordhåndtering kræver, at man kender de gældende regler. Men når vi hjælper dig med bortkørsel af jord, behøver du ikke bekymre dig om det. For vi har nemlig styr på alle paragrafferne og sørger for, at tingene er i orden. 

Annette

Annette Andersen

Jordhåndtering

55 70 72 74 / jord@vognmandfas.dk

Rådgivning om jordhåndtering

Når du går i gang med et projekt, hvor der kommer overskudsjord, kan vi hjælpe dig igennem hele processen. I vores organisation har vi både faglige eksperter og egne jorddeponier og modtageanlæg for forurenet jord. Nogle gange er der mulighed for at genanvende overskudsjorden til eksempelvis støjvolde eller terrænreguleringer, og det er blandt andet det, vi kan rådgive dig omkring. 

Hvis du har spørgsmål omkring håndtering af jord, så sidder Annette klar til og hjælpe dig