Containerkørsel

I vores containerafdeling råder vi over 1000 containere, som vi er klar til at køre ud til jer. Det gælder alt fra at transportere materialer, flytte jord eller bortskaffe affald.

Når du bestiller en container hos Frede Andersen & Søn, sørger vi for alt det praktiske.

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at organisere egen transport for vi leverer som lovet til aftalte tid og aftalte sted. Vi har over 100 års erfaring med håndtering af containere og kan levere dem stort set alle steder.

Affaldscontainer

Effektiv affaldshåndtering

Containerudlejning gør det let at organisere og fjerne affald effektivt, hvilket sparer dig tid og besvær.

Miljøvenlig

Det er nemmere at sortere dit affald, med en containerløsning og gøres derfor efter gældende regler.

Fleksibilitet

Du kan leje en container i den ønskede størrelse og for den periode, der passer bedst til dine behov. Du kan også selv vælge afhentning.

Mini Container

Minicontainere er gode til mindre mængder affald. De kan både bruges indendørs og udendørs. De bruges især, når der ikke er så meget plads, for eksempel i kældre, indkørsler eller til erhverv. De kan også anvendes til farligt affald eller fortrolige papirer (kan leveres med lås). Minicontainere er udstyret med gummihjul og er derfor nemme at flytte. Minicontainere tømmes på stedet eller ombyttes.

Midi/VIP Container

En midicontainer eller en vip-container er egnet til alle typer fast affald, for eksempel plastik, brændbart affald eller pap. Den er især velegnet til affald, der ikke er alt for tungt. Der er også mulighed for at få den med lås på lågerne. En midicontainer/vip-container tømmes på stedet. Der er låger på toppen og siderne, og derfor kan den fyldes fra både siderne og toppen.

MAXI Container

Maxicontainere er de største affaldscontainere, du kan få. De fås både som åbne og lukkede containere. Åbne maxicontainere er egnede til byggeaffald som fx glas, mursten, brokker, fliser, metal, byggeaffald m.m.

Lukkede containere er egnede til byggeaffald som fx træ, elektronik, isoleringsmateriale, asbestholdigt affald og brandbart.