Vi er Frede Andersen & Søn

Ordholdenhed, ordentlighed og opmærksomhed

Tre ting har ikke ændret sig siden 1903

Når en virksomhed har mere end 100 år på bagen, er der mange ting, der ændrer sig igennem tiden. Men hos os er der tre ting, der stadig er lige så vigtige i dag, som da vi startede i 1903:

Ordholdenhed, ordentlighed og opmærksomhed. 

For os handler det om, at en aftale er en aftale. At der er styr på tingene. At vi ikke giver op, hvis en opgave er svær at løse. Og at vores kunder og medarbejdere aldrig er et nummer i rækken. 


Opmærksomhed på vores kunder og vores medarbejdere

Selvom vi mildest talt er begejstrede for gravmaskiner, gummigede og kran/grab-vogne, så kommer mennesker altid før materiel. For hos os er menneskerne altid det vigtigste. 

Derfor er vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder aldrig bare et nummer i rækken. Og derfor gør vi meget for at skabe en god relation til de mennesker, vi samarbejder og handler med.

Det er også den grundholdning, der gør, at vi har plads til forskellighed blandt vores medarbejdere. Nogle har været hos os i 25 år eller mere. Andre er hos os i en kortere periode, mens de er under uddannelse. Fælles for dem alle er, at de er flittige og hårdtarbejdende – og at de bliver behandlet ligeværdigt, uanset om de er chauffør, funktionær eller mekaniker.

Vi investerer i en bæredygtig fremtid

Vi ved, at vi som transportfirma har et stort ansvar for at arbejde med at sikre en bæredygtig drift. Derfor arbejder vi også med FN’s verdensmål og iværksætter tiltag i vores daglige drift.

Om Frede Andersen & Søn Aps

Frede Andersen & Søn blev etableret i 1903 af Lars Andersen, der transporterede turister og handelsrejsende i Næstved-området. Senere overtog Lars’ efterkommere virksomheden, og det er i dag fjerde generation af Andersen-familien, der står bag. 

I dag fortsætter vi i Lars Andersens fodspor, men vi har udvidet vores forretningsområde med tiden. Nu transporterer vi ikke mennesker. Men faktisk transporterer vi næsten alt andet. For vi har udviklet os til at levere totalløsninger inden for transportområdet.