KRAN/GRAB

Sikker levering med kran/grab

Med kran/grab får du materialerne leveret præcis, hvor du vil have dem

Vil du have dine materialer leveret et sted, hvor det ikke kan tippes af? Så kan du sandsynligvis få det leveret af os. Vores kran/grab-lastbiler har lang rækkevidde og kan lægge dine materialer præcis, hvor du vil have dem.

Med kran/grab-vogne fra 16 T/M til 58 T/M kan vi lægge jord ind i haver, fordele råstoffer i bunker, grabbe brokker op og meget mere. Vi har også vogne med fly-jib, der gør kranen nemmere at manøvrere og forlænger rækkevidden, så den kan nå områder, der er svært tilgængelige.

Men en ting er sikker. Uanset hvad du skal have leveret og uanset hvornår, så arbejder vi altid hurtigt og effektivt.  

kran/grab

Vi er hurtigt på pletten

Når du skal have læsset jord, leveret materialer eller bortskaffet affald, er vi klar med vores kran/grab-biler. Og som regel kan vi komme fra dag til dag. Vi er der altid til aftalt tid og til aftalt pris. 

LarsJ

Lars Jørgensen

Kørselsleder - Kran/grab

55 70 72 78 / larsj@vognmandfas.dk

Vores chauffører er ikke bare dygtige.
De er blandt de allerbedste.

Når du får leveret noget med kran/grab, er chaufførens erfaring afgørende for, hvor tilfreds du bliver. En dygtig kran/grab-chauffør kan nemlig betjene maskinen præcist, sikkert og hurtigt. Og det betyder, at de kan placere materialerne med sikker hånd. Derfor har vi dedikerede kran/grab-chauffører med mange års erfaring. På den måde får du nemlig det bedste resultat.

Kontakt Lars , så skal han nok gøre hvad han kan, for at løse opgaven.